sliders meesters 2021

Welkom

Ben jij een slager in hart en nieren? Dan is opgaan voor de meestertitel ‘branche erkende meesterslager’ misschien iets voor jou! Door het afleggen van de meesterproef laat je zien dat jij een slager bent op het allerhoogste niveau.

De titel branche erkende meesterslager mag je dragen na het behalen van de meestertitel. De titel is de kroon op jouw werk en is het bewijs dat jij een slager bent die op topniveau functioneert; als vakman en ondernemer. Maar ook van visie en het doorvoeren van innovatie als slager. Op deze website vind je meer informatie over de meestertitel 'branche erkende meesterslager'.

Als je jezelf na een succesvol afgelegde meesterproef branche erkende meesterslager mag noemen, dan heb je aangetoond dat jij een slager op topniveau bent. Met deze meestertitel op zak, onderscheid je jezelf als vak- en ambachtsman (of vrouw natuurlijk) binnen de branche maar zeker ook richting consumenten.

Inmiddels hebben tien slagers hun meestertitel behaald: Dennis van Dun, Wouter van de Veen, Arno de Best, Herman ter Weele en Johan van Uden, Hans-Peter Spaans, Hans de Goeij, Johan Augustinus, Peter van der Geest en Peter Tresonie.

Wil je meer weten?

Klik op Wie, Wat, Waar, Waarom, Wanneer en Hoe voor alle informatie over de meestertitel 'branche erkende meesterslager'.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Check hier het antwoord of bel met 070 3906365.

De meestertitel ‘branche erkende meesterslager’ is ondergebracht bij de Stichting Meestertitels Slagersbranche. De Koninklijke Nederlandse Slagers voeren het secretariaat van deze stichting.

 

Bekijk de meesterproef van dichtbij